Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Noua anvelopa de iarna Nokian WR A4

postat 21 iul. 2016, 02:20 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 aug. 2016, 12:52 ]
Noua anvelopa sportiva Nokian WR A4 de la cel mai nordic producator de anvelope combina in mod optim manevrabilitatea extrem de performanta si aderenta pe timp de iarna. Tehnologia Functional Performance Siping si cauciucul Performance Traction Silica se afla la originea inovatiilor de ultima generatie in materie de anvelope de iarna, care stapanesc toate elementele iernii romanesti si schimbarile rapide de temperatura. Anvelopele asigura o conducere foarte echilibrata in timpul furtunilor de zapada, in conditii de zloata, ploaie puternica si pe asfaltul ars de soare pe care se poate conduce cu viteza. Inspirat din natura, Centipede Siping de pe nervura centrala reprezinta cea mai recenta inovatie care asigura aderenta pe zapada, creata de campionii dezvoltarii de produse de la Nokian Tyres. Striatiile 3D zimtate, care seamana cu un miriapod aderent pe suprafata, optimizeaza aderenta pe zapada si manevrabilitatea stabila.

Aceste anvelope premium de iarna destinate vehiculelor extrem de performante sunt disponibile in dimensiunile de 16 pana la 21 de inchi, iar indicii de viteza variaza de la H (210 km/h) pana la W (270 km/h). In plus, aceasta selectie extrem de bogata include dimensiunile pentru vehiculele electrice moderne, cum ar fi Tesla Model S. Produsele speciale din aceasta gama sunt dotate cu tehnologia Flat Run, numeroase produse fiind marcate XL pentru cea mai mare capacitate de incarcare posibila din aceasta dimensiune.

In timpul iernii trecute, soferii romani au apreciat produsele castigatoare la teste ale inovatorului anvelopelor de iarna: Nokian WR D4, cu o clasa de aderenta A pe carosabil umed, si anvelopa Nokian Weatherproof All-Weather pentru o utilizare pe tot parcursul anului. Noile anvelope Nokian WR A4 completeaza selectia Nokian Tyres de anvelope pe timp de iarna pentru Romania, una dintre cele mai mari si mai moderne de pe piata. Aceasta anvelopa perfectionista de iarna continua traditia generatiei anterioare, Nokian WR A3, evidentiata prin castigarea testelor comparative ale revistelor auto. Gama completa a acestui nou produs premium va fi pusa la dispozitia clientilor in toamna anului 2016.