Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Noul catalog de accesorii Mercedes-Benz

postat 21 iul. 2016, 05:57 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 04:05 ]
Mercedes-Benz impresioneaza nu numai printr-o gama extinsa de autovehicule care satisfac cele mai exigente cerinte, cat si printr-o colectie de accesorii de cea mai inalta calitate. An de an, Mercedes-Benz reinoieste catalogul de accesorii pe care il pune la dispozitia clientilor si fanilor brandului, oferindu-le produse durabile, realizate cu atentie la detalii si la materialele folosite.

Cele unsprezece categorii din catalog - "Black Edition", Ceasuri, Sport, Moda, Calatorii, Accesorii, Brelocuri, Idei de cadouri, AMG, Maybach s.a.m.d. - arata cat de diversa este gama de produse din colectia Mercedes-Benz 2016.

Aproximativ 540 de produse de inalta calitate din colectia Mercedes-Benz sunt prezentate in noul catalog al anului 2016. Printre cele mai atractive produse sunt ceasurile "Swiss Made", brelocurile elegante din otel inoxidabil, noua colectie de haine sport HUGO BOSS, bagajele rezistente marca Samsonite, noile produse AMG si, pentru prima data, produse Mercedes-Maybach Drivers Choice Collection de la MAYBACH - ICONS OF LUXURY.

Colectia 2016 se remarca prin accesorii pentru intreaga familie: parfumul Mercedes-Benz sau portofelul de piele pentru ea, obiectele vestimentare masculine realizate in colaborare cu Hugo Boss sau rucsacul si modelele de masinute pentru copii. in plus, catalogul propune si o varietate larga de produse pentru timpul liber, precum cosul de picnic ce contine farfurii si 2cani de portelan, pahare de vin si tacamuri din inox, tirbuson, set pentru sare si piper, doua servete si o fata de masa din bumbac.

Produsele din colectia Mercedes-Benz 2016 sunt disponibile la partenerii de vanzari Mercedes-Benz.