Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Noul Crafter, dezvoltat cu si pentru cei care-l conduc

postat 26 iul. 2016, 02:07 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:19 ]
Noul Crafter de la Volkswagen va fi lansat oficial in aceasta toamna. Bazat pe un design modern, stilul noului Crafter promite un inalt grad de functionalitate si atractivitate, precum si un nivel ridicat de calitate al materialelor folosite.

Noul Crafter este un vehicul complet schimbat. In acest sens, expertii de la Volkswagen Autovehicule Comerciale au cerut parerea utilizatorilor si clientilor cu privire la nevoile si ideile pe care le au in privinta noului model. Pe baza informatiilor si viziunii lor, au fost definitivate cerintele care au dus la modelarea noului Crafter. Specialistii din Hanovra i-au insotit in mod frecvent pe soferi in drumurile lor, fiind alaturi de ei mii de kilometri.

Cu un coeficient de 0.33, este cu siguranta cel mai bun coeficient de rezistenta din clasa sa realizand astfel o relatie ideala intre spatiu util si dimensiunile masinii. Avand in vedere noul design, calitatea materialelor si confortul interior, noul Crafter va fi un model de referinta in segmentul autovehiculelor comerciale, stabilind noi standarde in domeniu.