Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Noul pick-up Fiat, in premiera la Salonul Auto Moto

postat 21 iul. 2016, 06:15 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 07:51 ]
In perioada 20-24 aprilie, importatorul Auto Italia expune la Salonul din Piata Constitutiei intreaga gama de modele comercializate si aduce in premiera nationala noul Fiat Fullback, Noua Giulietta si editia speciala Jeep Renegade 75th Anniversary.

Noul membru al gamei Fiat Professional poarta un nume inspirat de pozitia de fundas lateral al echipelor de rugby si este pregatit sa atace si sa isi revendice locul in segmentul pick-up- urilor de clasa medie. Fiat Fullback marcheaza inca un punct in dezvoltarea marcii, care, incepand din anul 1901, s-a dedicat fiabilitatii si inovatiei. Noul Fullback este lansat sub umbrela Fiat Professional, gama care beneficiaza de o reputatie excelenta in segmentul autovehiculelor comerciale usoare.

Cu valente urbane si performante off-road, Fullback este un autovehicul utilitar care rescrie regulile versatilitatii. Constructia robusta impresioneaza prin coeficientul aerodinamic. Cu o raza de bracare de doar 5.7 metri pentru versiunea cu tractiune spate, respectiv 5.9 metri pentru versiunea cu tractiune integrala, Noul Fullback are o capacitate de incarcare de 1.100 kg si poate remorca peste 3.000 kg.

Perfect adaptat nevoilor pietei locale, noul pick-up Fiat va pune la dispozitia clientilor doua versiuni de carosare, cu cabina extinsa si cabina dubla, si doua niveluri de echipare: SX si LX. Fullback este pus in miscare de un propulsor turbo diesel de 2.4 litri, construit in intregime din aluminiu, cu doua plaje de putere, de 150 CP (380Nm), respectiv 180 CP (430Nm), cuplat la o transmisie manuala noua in sase trepte sau la una automata in cinci rapoarte.

Comercializarea lui Fiat Fullback in reteaua Auto Italia va debuta in vara acestui an.