Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Noul smart BRABUS poate fi comandat

postat 26 iul. 2016, 02:42 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:40 ]
Noul smart BRABUS, cu o putere de 80 kW/109 CP si modificari tehnice si vizuale extinse, la exterior si la interior, poate fi comandat din data de 8 iulie, in format fortwo, fortwo cabrio si forfour. Noul smart BRABUS fortwo coupe va fi disponibil de la 19.866 euro (TVA inclus), iar livrarea primelor modele va incepe la sfarsitul lunii iulie. Linia de echipare de ultima generatie BRABUS Xclusive (3.025 euro, TVA inclus) este disponibila ca optiune exclusiva pentru BRABUS smart. Caracteristicile sale speciale includ scaunele sport BRABUS imbracate in piele perforata Nappa / piele neagra si finisaje gri.

Avand 80 kW/109 cp si 170 Nm, noul smart BRABUS ofera cu peste 20% mai multa putere si cu 25% mai mult cuplu decat cel mai sportiv model al seriei realizat pana in prezent. Impreuna cu motorul turbo extrem de performant, suspensiile sport BRABUS Performance cu ESP adaptat, servodirectia sport si transmisia sport twinamic cu dublu ambreiaj si functie race-start, contribuie la experienta dinamica de conducere.

Din punct de vedere vizual, insertiile gri mat ale difuzorului din spate cu aspect cromat pentru teava de esapament, ofera un aspect aerodinamic, in timp ce jantele din aliaj BRABUS Monoblock IX, vopsite in gri mat, cu finisaj lucios, contribuie la nota de sportivitate. Interiorul cu aspect sportiv este, de asemenea, standard.