Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Noul smart fortwo cabrio

postat 21 iul. 2016, 02:23 de Cargo Magazin   [ actualizat la 2 aug. 2016, 12:50 ]
Din primavara, noul smart fortwo cabrio este pregatit sa intre pe scena auto ca un model emblematic al noii game. smart-ul decapotabil cu doua locuri va fi disponibil la Autoklass Pipera - Centru Autorizat de Vanzari si Service smart incepand cu luna martie 2016. La momentul lansarii sunt disponibile doua variante de motorizare cuplate la transmisia automata twinamic. Variantele cu transmisie manuala urmeaza sa fie lansate in perioada urmatoare. Alaturi de cele trei linii de echipare - passion, prime si proxy - clientii au oportunitatea de a alege dintr-o gama larga de dotari optionale care le vor spori gradul de siguranta si confort.

Trei autoturisme intr-unul singur: la simpla atingere a unui buton, noul smart fortwo cabrio se transforma, din binecunoscutul model cu doua locuri si habitaclu inchis, intr-un autovehicul dotat cu acoperis retractabil din material textil sau intr-un cabriolet veritabil cu plafonul complet pliat. Astfel, experienta de condus in aer liber poate fi adaptata vremii sau dispozitiei soferului. Flexibilitatea oferita de plafonul pliabil "tritop" si de traversele detasabile amplasate pe acoperis reprezinta o caracteristica speciala, insa nu doar in acest segment. in acelasi timp, noul smart fortwo cabrio este singurul cabriolet autentic din clasa sa.

"Noul smart fortwo cabrio este sinonim cu conceptul de joie de vivre - o stare de spirit ce descrie perfect brandul nostru. Practic, plin de emotie si inovativ - acestea sunt valorile fundamentale ale smart integrate perfect in toate autovehiculele noastre. Noul smart fortwo cabrio se concentreaza pe emotie - acesta este un automobil care evidentiaza intr-un mod special bucuria de a trai. smart fortwo cabrio este cea mai cool versiune a generatiei noastre - pe scurt, simbolul simbolurilor", a declarat Annette Winkler, Director smart.