Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Noul website pentru anvelope de camion de la Goodyear

postat 21 iul. 2016, 06:38 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:00 ]
  
Goodyear isi relanseaza website-ul pentru vehicule comerciale in toate tarile din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) in limbile locale, pentru a veni in ajutorul operatorilor de flote atunci cand isi selecteaza anvelopele de camion si serviciile legate de anvelopele montate pe vehiculele lor care sa fie cele mai potrivite pentru nevoile lor si care sa ii ajute totodata sa reduca din costuri.
Pe site-ul truck.goodyear.eu utilizatorii pot accesa informatii in limba lor locala despre:
- Cele mai noi anvelope de camion de la Goodyear
- Resapare, unde sunt incluse produsele premium resapate la cald TreadMax si Next Tread
- Serviciul international de asistenta rutiera ServiceLine24h
- TruckForce, reteaua de peste 2000 de funizori de service de la nivel european
- Programul de management al anvelopelor pe internet, FleetOnlineSolutions
- Locatiile distribuitorilor de anvelope de camion
- Sfaturi si informatii de profunzime despre anvelope de camion Goodyear, despre tehnologiile sale si despre standardele sale de calitate.

Website-ul prezinta si intruchipeaza filosofia Goodyear pentru anvelope de camion, prin care sunt oferite produse premium, servicii dedicate si solutii inovative pentru flote. Prin simpla navigare, vizitatorii pot descoperi informatii utile despre cum poti sa maximizezi Costul Total de Detinere a anvelopelor lor prin cresterea duratei de viata a anvelopei si prin reducerea costurilor la carburant. Website-ul include sectiuni dedicate care acopera multiplele produse, servicii si solitii oferite flotelor de catre producator.