Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

O nouă funcție în platforma de transport TimoCom

postat 16 sept. 2016, 00:38 de Cargo Magazin   [ actualizat la 16 sept. 2016, 00:38 ]
www.timocom.ro
Pentru furnizorul de servicii IT TimoCom, optimizarea platformei de transport primește cea mai mare prioritate. În ziua de azi, în perioada Logistik 4.0., în branșele de transport și logistică, teme precum automatizarea, networking și digitalizarea au mare importanță. Aceste dezvoltări au stimulat echipa TimoCom la o mentalitate inovativă, pentru a putea menține poziția sa pe piață și în viitor. Tocmai din acest motiv s-a creat noua funcție TimoCom, care va fi prezentată la deschiderea expoziției IAA de la hanovra (22-29 septembrie 2016).

"Motto-ul TimoCom din acest an la IAA este: 'Ideile noastre sunt motoarele noastre'. Cu inovația noastră continuăm și la expoziție transformarea digitală al platformei TimoCom și menținem pregătiți clienții noștri pentru Logistik 4.0
", a afirmat Marcel Frings, reprezentantul șef al TimoCom.

Echipa TimoCom va prezenta în clădirea 13, la standul C32, cea mai nouă funcție a celei mai mari platforme de transport, cu care va înlesni viața de afaceri de zi cu zi pentru cei 110.000 utilizatori proprii. Echipa va sta la dispoziție, în caz de eventuale întrebări, putând prezenta pentru vizitatori noua funcție, precum și platforma.

În acest an va fi introdusă pentru prima oară, în cadrul expoziției IAA,  portalul networking Match & Meet. Cu ajutorul acestuia, 
participanții pot să intre în contact între ei chiar înainte de expoziție și să stabilească o întâlnire la stand. Și TimoCom a făcut o înregistrare la portal ca și expozant. Aceasta este o oportunitate bună pentru a lua legătura cu furnizorul de servicii IT înainte de începerea expoziției.

Mai multe informații despre TimoCom găsiți pe: www.timocom.ro