Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Oportunitati profesionale in cadrul Federal-Mogul Motorparts

postat 28 feb. 2017, 23:37 de Cargo Magazin   [ actualizat la 28 feb. 2017, 23:38 ]
Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation, oferă absolvenților o oportunitate unică de carieră prin lansarea Programului European de Recrutare pentru Absolvenți, ediția 2017. Sunt disponibile zece poziții, pe teritoriul a șase țări, care acoperă specialități în domenii precum inginerie, cercetare și dezvoltare, logistică și finanțe. Programul internațional ce se desfășoară pe parcursul a 24 de luni oferă absolvenților șansa de a-și dezvolta abilități și competențe lucrând în întreaga Europă cu branduri lider de piață, recunoscute la nivel global. La acest moment, ediția din 2017 a programului este deschisă, iar candidații interesați își pot depune candidatura la eugraduates.eu.

În urma succesului înregistrat de ediția inaugurală din 2016 – care a înlocuit programele pentru absolvenți specifice fiecărei țări – Programul European de Recrutare pentru Absolvenți 2017 și-a extins acoperirea, acordând oportunități studenților din România, Marea Britanie, Italia, Belgia, Republica Cehă și Germania. Structura de rotație a programului oferă absolvenților posibilitatea de a își începe cariera în diviziile locale înainte de a cunoaște experiența locațiilor alternative din întreaga Europă, în cadrul stadiilor ulterioare ale proiectului. La final, absolvenții fie își vor continua activitatea în cadrul unității domestice, fie vor putea obține șansa de a își desfășura activitatea într-o locație globală alternativă.

În România există trei oportunități de carieră pentru absolvenții din 2017, în divizia Sisteme de Frânare și Centrul de Servicii de la București. Ca inginer de proces pentru introducerea de noi produse (New Product Introductions - NPI) la sediul din Ploiești, absolventul care va ocupa această poziție se va alătura unei echipe responsabile de introducerea a noi produse de frânare, cu scopul de a dezvolta această activitatea și de a urmări creșterea continuă a acesteia.

În Centrul de Servicii din București există două oportunități de carieră pentru absolvenți, ca analist de sisteme business - IT (IT Business System Analyst). Fiind un domeniu esențial al activității, absolvenții trebuie să dețină cunoștințe de bază în domeniul IT, pentru a putea dezvolta pe parcursul programului de 24 de luni abilități extrem de tehnice în SAP și Electronic Data Interchange (EDI).