Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Ovidiu Irimies, noul director general al Oscar Downstream

postat 26 iul. 2016, 02:09 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:15 ]
Incepand cu luna iulie 2016, Ovidiu Irimies s-a alaturat echipei Oscar Downstream, in calitate de director general al companiei. Avand o experienta considerabila in industria de petrol si gaze acumulata din 1999 pana in prezent prin prisma rolurilor de management in vanzari, aprovizionare si logistica in companii ca Shell Romania, MOL Romania si MOL Group, noul CEO al Oscar Downstream a coordonat de-a lungul anilor mai multe proiecte strategice de integrare si extindere a operatiunilor comerciale si logistice atat in Romania cat si in tari din CEE.

Cunostintele avansate despre industria titeiului si gazelor din perspective operationale si strategice sunt sustinute de un certificat de management in petrol si gaze obtinut la Thunderbird School of Global Management si o diploma in management financiar al ACCA Glasgow. Nascut in anul 1972 in Cluj Napoca, Ovidiu Irimies este licentiat in electronica la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.

Noul director general preia conducerea Oscar Downstream intr-un moment aniversar, compania sarbatorind pe 15 iunie 2016, 15 ani de activitate. Acesta va avea un rol foarte bine determinat, acela de a pune in practica strategia de dezvoltare a firmei pe termen mediu si lung, ca urmare a investitiilor recente in infrastructura logistica.