Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

P3 castiga premiul "Industrial Development of the Year"

postat 22 iul. 2016, 00:14 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 07:56 ]
P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai mari investitori specializati, dezvoltatori si manageri de proprietati pan-europene de logistica, a castigat premiul "Industrial Development of the Year" la premiile EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala Forum 2016, pentru proiectul dezvoltat in parcul P3 Bucharest pentru Carrefour Romania, al doilea cel mai mare retailer din lume.

Cea de-a 11-cea editie anuala a EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala pentru 2016 s-a desfasurat in Bucuresti. Evenimentul a reunit cei mai activi manageri din companii internationale, dezvoltatori, bancheri, investitori, avocati si profesionisti CRE care opereaza in regiunea de sud-est a Europei. La gala au participat peste 250 de profesionisti din industrie, reprezentanti ai marilor companii din domeniul de real estate, investitori si din industria constructiilor.

"Suntem onorati sa primim acest premiu, Industrial Development of the Year. Reprezinta recunoasterea internationala a eforturilor echipei puternice a P3 pentru dezvoltarea unui hub logistic important in apropierea Bucurestiului si capacitatea de a oferi cladiri de inalta calitate, construite conform nevoilor clientilor", a declarat Blake Horsley, Country Head pentru P3 Romania.