Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Patru echipe Dunlop se lupta pentru titlu in EWC

postat 22 aug. 2016, 23:52 de Cargo Magazin   [ actualizat la 22 aug. 2016, 23:53 ]
Oschersleben, situat la sud-vest de Berlin, gazduieste etapa finala a Campionatului Mondial de Anduranta FIM 2016 (EWC) pe 27 august. Etapa de 8 ore de la Oschersleben se va incheia cu incoronarea noilor campioni EWC, opt echipe fiind inscrise in lupta pentru titlu, iar patru dintre acestea fiind echipate cu anvelope Dunlop.

Echipa Dunlop, April Moto Motors Events, este in momentul de fata in fruntea clasamentului in EWC, cu un avantaj de 8 puncte. Celelalte trei echipe Dunlop inscrise in lupta pentru titlu sunt Suzuki Endurance Racing Team, GMT94 Yamaha si Honda Endurance Racing Team.

Cursa va decide de asemenea si castigatorii Endurance World Cup pentru clasa Superstock. Voelpker NRT48 by Schubert Motors, care alearga pe anvelope Dunlop, conduce acum in clasamente, alergatorii Dunlop ocupând patru locuri din top cinci.

Etapa de 8 ore de la Oschersleben incheie de asemenea si competitia Dunlop Independent Trophy 2016. Echipa fruntasa isi va adjudeca premiul de 10.000 de euro la Oschersleben, dintr-un total de 60.000 de euro disponibili pentru concurentii inregistrati. Pâna acum in acest sezon, AM Moto Racing Competition si Tati Team Beaujolias si-au adjudecat premiile.

“Avem echipe bine plasate la ambele categorii, astfel Oschersleben va fi o cursa extrem de incitanta. Speram sa pastram titlul EWC si sa recâstigam titlul in Endurance World Cup. Echipele noastre partenere au suisuri si coborâsuri in cursele de anduranta, iar Oschersleben nu va fi cu nimic diferit. Ce va face diferenta va fi un maximum de consistenta. Echipa April Moto Motors Events a dovedit ca este cea mai consistenta in cele 44 de ore de curse din aceasta competitie, ceea ce a si plasat-o in topul clasamentului, si va fi cu adevarat interesant sa urmarim cursa de 8 ore a EWC din Germania”, a declarat R
oland Wozniak, International Event Manager, Dunlop Motorsport