Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Peste 5.000 de vizitatori la Expo Inter Cars 2016

postat 25 iul. 2016, 02:04 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:09 ]
Peste 5.500 de profesionisti din domeniul auto au participat in 11 si 12 iunie la cea de-a sasea editie a Expo Inter Cars, primul eveniment de acest tip dedicat pietei auto aftermarket din Romania. Veniti din toate colturile tarii, profesionistii din domeniul auto au calcat pragul depozitului Inter Cars din Codlea, langa Brasov, pentru a se intalni direct cu furnizorii de top la nivel mondial.

Pe parcursul celor doua zile expozitionale vizitatorii au avut posibilitatea de a lua parte la prezentari si concursuri in nu mai putin de 75 de standuri aflate in interiorul halei, pe o suprafata de peste 3.500 mp, dar si de a participa la diverse activitati in aer liber dedicate lor: bungee jumping, escalada si un poligon de laser tag de 1.000 mp.

"Am pus mult suflet in organizarea acestei expozitii, am dorit sa recompensam performanta si sa fim, ca in ceilalti ani, aproape de clientii nostri, cu cele mai eficiente solutii pentru nevoile lor... iar acest lucru s-a observat. Ma bucur sa vad ca evenimentul creste de la an la an, ca participantii pleaca mereu multumiti de ceea ce gasesc aici, ca le recomanda si altora produsele si serviciile noastre si ale partenerilor nostri. Aceste aspecte reprezinta, pentru mine, esenta a ceea ce dorim sa obtinem prin organizarea evenimentului Expo Inter Cars", a declarat Diana Iliescu, Marketing Manager Inter Cars Romania.

Printre expozanti s-au regasit branduri de referinta din domeniu, precum Bosch, Delphi, Valeo, Motul, Federal Mogul, Comma, Denso, Castrol si TRW Automotive, iar participantii au avut ocazia sa isi testeze abilitatile si cunostintele din domeniu in cadrul concursurilor OBD Master si Tire Master, cei mai buni dintre ei fiind recompensati cu premii generoase.