Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Premii pentru Iveco Daily si Stralis NP in Spania

postat 24 ian. 2017, 23:24 de Cargo Magazin   [ actualizat la 24 ian. 2017, 23:25 ]
The New Stralis NP won over the judges with its suitability for both long-distance, low-emissions logistics and high-volume urban and inter-urban distribution.
Iveco s-a numărat printre câștigătorii Premiilor Industriei de Transport din Spania. Daily Euro 6 a câștigat categoria ”Light Industrial Vehicle of the Year”, iar Stralis NP a fost desemnat ”Ecological Industrial Vehicle of the Year”. Distincțiile sunt acordate în urma voturilor unui juriu format din 244 de specialiști și factori de decizie din sectoarele de transport mărfuri și persoane, aleși din toate regiunile Spaniei.

În cazul lui Iveco Daily Euro 6, juriul format din 42 de experți a lăudat ”angajamentul puternic pentru conectivitate și reducerea costurilor de operare”. Daily Euro 6 este cel mai versatil vehicul din clasa sa, cu o sarcină maximă admisă între 3,3 și 7,2 tone și un volum maxim de încărcare cuprins între 7,3 și 19,6 metri cubi. În plus, conectivitatea asigurată de aplicația IVECO DAILY BUSINESS UP transformă aceste vehicule în reale instrumente profesionale.

Iveco Stralis NP a fost ales drept ”Ecological Industrial Vehicle of the Year” de un juriu de 27 de experți, care au precizat că modelul ”oferă o alternativă reală pentru transportul pe distanțe lungi”. Sistemul de propulsie al camionului a primit doar reacții pozitive, grație ”celui mai puternic motor alimentat cu gaz de pe piață și a transmisiei automatizate cu 12 viteze”.