Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Prima privire asupra noului pick-up Mercedes-Benz

postat 1 nov. 2016, 00:44 de Cargo Magazin   [ actualizat la 1 nov. 2016, 00:45 ]
Prin Clasa X Concept, Mercedes-Benz Vans prezinta o perspectiva concreta asupra noului sau pick-up, Clasa X. Primul pick-up premium va combina cele mai bune aspecte ale celor doua lumi: puterea unui pick-up clasic cu eleganta consacrata Mercedes-Benz. Acest lucru este demonstrat in mod impresionant de Mercedes-Benz, ce lanseaza doua variante de design. Clasa X Concept aventurierul puternic ilustreaza faptul ca viitoarea Clasa X va avea toate punctele forte ale unui pick-up clasic - robust, functional, puternic si cu abilitatea de a circula off-road.

Clasa X Concept exploratorul rafinat merge un pas inainte si arata prin ce se va evidentia acest pick-up care poarta steaua Mercedes-Benz. Clasa X va fi un adevarat Mercedes-Benz, de la designul distinctiv de brand si confortul inegalabil, pana la dinamica si siguranta la volan. Acest lucru va transforma Mercedes-Benz in primul producator premium care ia in considerare cerintele in continua schimbare ale clientilor din segmentul global al pick-up-urilor de dimensiuni medii.

Pentru prima data, Mercedes-Benz va face ca acest pick-up robust, cu locuri pentru pana la cinci persoane, sa devina atractiv ca masina de familie, pentru un stil de viata urban.
Mercedes-Benz Clasa X fi lansat la sfarsitul anului 2017.