Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Primele imagini cu noul Crafter

postat 29 iul. 2016, 03:24 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:32 ]

Volkswagen a prezentat primele imagini cu noul Crafter, precum si noi ionformatii despre cel mai mare vehicul comercial din portofoliul sau. VW promite ca, datorita noilor motoare EU 6, Crafter va avea cel mai mic consum de combustibil, precum si cele mai
mici emisii poluante din clasa sa.

Noul Crafter puncteaza de asemenea si la capitolul robustete, mentenanta redusa si costuri de reparatii reduse. Toate aceste aspecte au un efect pozitiv asupra costului total necesar intretinerii acestui vehicul pe toata durata sa de viata.
Noul Crafter ofera mai multe variante de motorizari, chiar si pentru versiunile de tonaj mare. Noul motor "EA 288 Nutz" 2.0 l TDI a fost conceput special pentru acest model si este disponibil in patru variante. Clientii pot opta intre versiuni de 75 kW (102 CP), 90 kW (122 CP), 103 kW (140 CP), sau varianta biturbo TDI cu o putere de 130 kW (177 CP).

Sunt disponibile versiuni cu tractiune fata, spate sau integrala (4Motion), iar cutia de viteze poate fi automata sau manuala. Acest model dispune de trei lungimi diferite in functie de modelul ales, precum si de trei inaltimi diferite ale acoperisului.

Noul Crafter stabileste noi standarde in ceea ce priveste sistemele de asistenta pe segmentul vehiculelor comerciale: ESP cu functie de stabilizare a remorcii, ACC Cruise Control Adaptiv, sistem de franare post-coliziune, sistem de asistenta la vant lateral (optional), asistent de manevrare al remorcii si multe altele.