Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Primii castigatori ai competitiei Dunlop Ultimate Road Trip

postat 26 iul. 2016, 02:44 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:39 ]
Dupa prima luna a competitiei Ultimate Road Trip, Dunlop a anuntat primii trei castigatori ai noilor anvelope Dunlop RoadSmart III. Jurizata de John McGuinness, pilotul care a castigat de 23 de ori cursa de la Isle of Man TT, competitia pan-europeana Dunlop Ultimate Road Trip - care se va desfasura pana in data de 30 septembrie a.c.- cere motociclistilor sa posteze si sa distribuie fotografii si materiale video din excursiile lor din aceasta vara, folosind #DunlopRoadtrip, si premiaza lunar trei castigatori norocosi care primesc cate un set nou de anvelope RoadSmart III cu care isi pot echipa motocicletele.

In prima luna a competitiei, au fost inregistrate inscrieri din toata Europa, cu calatorii care s-au intins din Marea Britanie pana in Europa de Est sau pana in Alpi. Unul dintre castigatorii acestei prime luni de concurs este Nicholas Evans: "Desi am trait in Scotia toata viata, nu am fost niciodata la castelul Eilean Donan, asa ca am decis sa fac un drum pana acolo intr-o zi cu o vreme superba. A fost grozav sa merg pe drumuri frumoase si, desigur, sa fac cateva poze cu motocicleta".

Felicitari speciale merg si catre David Kitson cu al sau Giro dItalia. La sfarsitul acestei veri, toate imaginile si materialele video de top vor fi stranse intr-un singur material filmat si distribuit in premiera online. Detaliile acestei premiere vor fi anuntate mai tarziu.