Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Primul serviciu ice karting din Romania

postat 21 iul. 2016, 05:50 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 04:11 ]
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, isi mareste gama de optiuni de distractie prin serviciul ice karting, introdus in premiera in Romania de patinoarul Cotroceni on Ice. Astfel, de la finalul lunii aprilie vor fi disponibile trei karturi special create pentru curse pe gheata, ce reprezinta un nou punct de atractie in centrul comercial.

"In AFI Palace Cotroceni oferim clientilor nostri un mix variat de optiuni de distractie, ce vin in intampinarea dorintelor unui public extins. Urmarim constant trendurile internationale si suntem deschisi sa introducem pe piata din Romania concepte noi, care sa diversifice si mai mult posibilitatile de petrecere a timpului liber din centrul nostru comercial. Cu aceasta ocazie ii invitam pe clientii nostri sa vina la patinoar si sa se numere printre primii care vor testa serviciul ice karting, in Romania", declara Aura Dinu, Marketing Director, AFI Palace Malls Division.

Karturile vor putea fi inchiriate la patinoar printr-un sistem online sau telefonic si vor putea fi conduse de adulti, dar si de copiii care au implinit varsta de 8 ani. Fiecare client va beneficia de un scurt instructaj inainte de a incepe cursa pe gheata. Karturile functioneaza pe baza unui sistem electric si pot fi controlate si de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi.