Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Primul turneu de golf organizat de Mercedes-Benz Romania

postat 21 iul. 2016, 06:12 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 07:53 ]
Pe 16 aprilie, Mercedes-Benz Romania a organizat in premiera MercedesTrophy Romania - prima competitie de golf locala dedicata calificarii la Turneul Regional MercedesTrophy. MercedesTrophy este un concept de eveniment global organizat de Daimler AG, dedicat clientilor sai amatori de golf.

"De-a lungul anilor, Mercedes-Benz si-a intersectat tot mai mult traiectoria cu lumea golfului, dovedind elementele comune cu acest sport al elegantei si preciziei. Excelenta, distinctia, perseverenta si meticulozitatea sunt valori esentiale pe care Mercedes-Benz si pasionatii de golf le impartasesc. In acest an, am decis sa aducem MercedesTrophy si in Romania, pentru a le da sansa clientilor nostri pasionati de golf sa isi demonstreze maiestria la nivel mondial", a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz Romania.

MercedesTrophy Romania 2016 a avut loc la Lighthouse Golf & Spa Resort, in Balcic (Bulgaria), unde echipa Mercedes-Benz a intampinat peste 90 de jucatori de golf in etapa finala a competitiei nationale.

Cu mai mult de 60.000 de participanti din toata lumea, MercedesTrophy a devenit unul dintre cele mai importante turnee ale jucatorilor amatori de golf din lume. Competitia MercedesTrophy este formata din trei etape. In Turneul Local, participantii se pot inscrie pe baza de invitatie, iar castigatorii se vor califica pentru a doua etapa, Turneul Regional. Finala Mondiala reprezinta momentul culminant al competitiei, care se desfasoara in mod traditional in regiunea Stuttgart - locul de nastere al autoturismului.

In finala Turneului Local MercedesTrophy Romania 2016 au fost desemnati 6 castigatori. Turneul Regional se va desfasura in iunie, in Austria, si va avea sase tari participante (Romania, Slovacia, Ucraina, Slovenia, Moldova si Bulgaria), iar trei castigatori vor fi desemnati pentru a participa in Finala Mondiala.