Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Produsele Sika, folosite pe jumatate dintre masinile produse la nivel mondial

postat 21 iul. 2016, 05:51 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 04:10 ]
Jumatate dintre masinile produse anual la nivel mondial sunt construite folosindu-se produse Sika, potrivit companiei, unul dintre principalii producatori globali de produse chimice pentru industrie si constructie. De asemenea, unul din trei parbrize la nivel mondial este lipite folosindu-se adezivii Sika.

"In ultimii 25 de ani, Sika a devenit principalul furnizor pentru industria auto, datorita adezivilor structurali pe care ii produce, a sistemelor de izolare, a solutiilor de rigidizare sau a sistemelor de reducere a zgomotului. De asemenea, Sika detine mai mult de 30% din piata globala de inlocuire a parbrizelor auto, 1 din 3 parbrize fiind lipit, la nivel mondial, cu adezivii companiei", a declarat Radu Vieru, Head of Industry, Sika Romania.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca, pe plan local, Sika Romania este unul dintre principalii furnizori pentru industria auto. Astfel, produsele si solutiile companiei sunt folosite atat in industria producatoare, cat si in segmentul reprezentat de service-uri.