Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Profesionistii din securitate se intrunesc la Romanian Security Fair 2016

postat 25 iul. 2016, 00:15 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:27 ]
Editia 2016 a Romanian Security Fair, cel mai relevant eveniment local dedicat tehnicilor de securitate, va avea loc pe 20-22 octombrie in Pavilionul Central Romexpo. La eveniment vor fi prezente nu mai putin de 80 companii romanesti si straine, intr-un spatiu expozitional ce depaseste 2500 mp. Cele trei zile de eveniment reprezinta cea mai buna ocazie pentru profesionistii din domeniu sa se informeze asupra tendintelor pietei si a noutatilor din domeniu.

Piata de securitate acopera un spectru larg de produse si solutii, iar Romanian Security Fair este singurul eveniment care permite vizitatorilor o intalnire cu oferta reala a peste 100 de furnizori. "Suntem o piata mica, marcata de o concurenta intensa la nivel de costuri, ceea ce afecteaza calitatea serviciilor si profitabilitatea companiilor. In cadrul editiei 2016 a Romanian Security Fair dorim sa aratam solutii cu valoare adaugata si servicii de calitate, combinatie care va genera atat cresterea pietei cat si a satisfactiei utilizatorilor. Am structurat expozitia intr-o asemenea maniera incat sa aducem informatii utile atat distribuitorilor, instalatorilor si integratorilor din domeniu cat si beneficiarilor finali. Practic, este o ocazie unica de prospectare a pietei si ne straduim sa aducem in expozitie cei mai importanti furnizori dar si cele mai noi produse si solutii", afirma Liviu Mateescu, Presedinte ARTS.

La editia precedenta a Romanian Security Fair au participat peste 5.000 de vizitatori interesati de solutii pentru efractie , control acces , detectie si semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supraveghere video dar si sisteme mecanice si electromecanice de securitate. Pentru cele trei zile de expozitie, vizitatorii au acces gratuit daca se inregistreaza pe site-ul http://romaniansecurityfair.ro.