Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Programul Goodyear FleetOnlineSolutions atinge o noua piatra de hotar

postat 29 aug. 2016, 03:06 de Cargo Magazin   [ actualizat la 29 aug. 2016, 03:07 ]
Numarul vehiculelor comerciale coordonate prin utilizarea programului de management al anvelopelor pe baza de internet FleetOnlineSolutions (FOS) de la Goodyear se apropie de 350.000. Aceasta reprezinta o crestere de 75% in doar trei ani de zile si o noua piatra de hotar atinsa de Goodyear. Aceasta crestere remarcabila este testamentul pentru valoarea pe care operatorii de flote europeni o dau programului FOS, program care ii ajuta sa reduca Costul Total de Detinere gratie volumului mai redus de lucru cu hartogaria si a birocratiei, in sprijinul caruia vin si produsele premium de la Goodyear si reteaua pan-europeana de furnizori de service 
Truck Force.

“Cresterea in popularitate a programului FleetOnlineSolutions continua in randul operatorilor de flote europeni, din ce in ce mai multi descoperind importanta si valoarea acestui program comprehensiv. Anvelopele noastre premium de camion reduc costurile gratie eficientei lor in materie de consum si a duratei lungi de viata, iar programul FleetOnlineSolutions impreuna cu reteaua de service pan-europeana TruckForce asigura servicii rapide, de calitate si eficiente din punct de vedere al costurilor. 
Serviciile si solutiile noastre FleetFirst, din care programul FleetOnlineSolutions face parte, furnizeaza un pachet complet de servicii pentru operatorii de vehicule comerciale, nu doar ajutandu-i sa economiseasca bani, ci dandu-le totodata starea de spirit necesara si beneficiile unui nivel mai scazut al birocratiei din care rezulta un Cost Total de Detinere mai scazut si un nivel mai mare al profitabilitatii”, a spus Waldek Jarosz, Director Fleet Solutions Truck la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Avantajele pentru operatorii de flote pe care FOS le ofera includ un nivel redus al birocratiei, un sistem de facturare centralizat si un punct de contact central pentru toate chestiunile legate de anvelopele de camion si de operatiunele de facturare pentru serviciile asociate. Conditiile de pret si garantiile de plata pentru schimbul de anvelope pot fi de asemenea incluse aici.