Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Raben Group achizitioneaza locatia Fellbach a Rhenus logistics

postat 27 iul. 2016, 23:02 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:47 ]
Raben Group a achizitionat locatia de expeditie Fellbach din apropierea Stuttgart de la Rhenus Freight Logistics. Contractul de achizitie a fost semnat pe 21 iulie, fiind supus aprobarii autoritatilor de reglementare antitrust. Raben preia Fellbach pe 01.01.2017, inclusiv operatiunile Rhenus Freight Logistics in Weilimdorf, in nord-vestul Stuttgart. Achizitia reprezinta un pas catre strategia de dezvoltare a Raben in Germania.

"Prin achizitia din Baden-Wurttemberg, ne consolidam serviciile in sudul Germaniei. Dorim sa mentinem si sa extindem cu succes parteneriatele existente cu Clientii, bazandu-ne pe calitatea si expertiza angajatilor dedicati din locatie", a afirmat Ewald Raben, CEO al Raben Group.

Clientii existenti ai Rhenus Freight Logistics, care vor fi, de asemenea, preluati in Fellbach si Weilimdorf, apartin in principal industriei automotive, comertului cu amanuntul si industriei sanatatii. Locatia Fellbach se specializeaza in distributie colectiva nationala, iar chiar dinaintea achizitiei era un partener al retelei Raben Trans European. Locatia de logistica din Fellbach cuprinde doua centre de logistica, inclusiv o zona de transbordare, avand peste 200 de angajati.