Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

RATB.RO are varianta de mobil

postat 21 iul. 2016, 03:11 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 03:15 ]
Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a lansat in aceasta luna varianta de mobil a website-ului RATB, iar calatorii pot avea acces facil la orarul de plecare a vehiculelor de la terminale (capetele de linie) si la orarul de trecere a vehiculelor prin fiecare statie, adaptat la conditiile financiare actuale.

Orarul va putea fi consultat la adresa http://ratb.ro/v_trasee.php, de pe orice echipament mobil (laptop, tableta sau smartphone) sau de tip PC/ desktop cu conexiune la internet. Aici, calatorii trebuie sa isi aleaga mijlocul/ linia de transport si apoi sa acceseze programul de circulatie.

"Este inca un pas pe care RATB il face in sprijinul publicului calator, o facilitate oferita celor care depind foarte mult de timpul petrecut in statie si in mijloacele de transport in comun. Vor urma si alte masuri care vor crea conditii civilizate de transport si vor dovedi atasamentul RATB fata clientii sai", spune Radu Paul Orzata, directorul general al RATB.

Totodata, la terminale vor fi afisate grafice cu orele de plecare a vehiculelor pe trasee care vor fi respectate cu strictete, singura conditie fiind ca vehiculele sa nu fie intarziate sau blocate in trafic.