Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

RATB si-a deschis cont de Twitter si un forum

postat 21 iul. 2016, 03:25 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 03:29 ]
Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a lansat sambata un nou serviciu de informare, prin care calatorii care urmaresc contul de Twitter al Regiei vor cunoaste in timp util toate modificarile de trasee, intarzierile sau blocajele in trafic ale vehiculelor RATB si pot opta pentru utilizarea unor rute sau mijloace de transport alternative.

Pentru aceasta, calatorii trebuie sa urmareasca mesajele trimise de pe contul de Twitter al RATB @Clienti_ratb (adresa de Internet http://twitter.com/Clienti_ratb). RATB a mai creat un cont de Twitter (http://twitter.com/RATB_), destinat institutiilor, companiilor sau organizatiilor interesate de activitatea Regiei.

Tot de la 9 aprilie, operatorul bucurestean de transport a lansat pe website-ul propriu sectiunea de dezbateri intitulata Forum (www.ratb.ro/forum), unde cei interesati se pot inscrie si pot transmite mesaje, sugestii sau pot discuta diverse subiecte. Forumul va fi, totodata, o platforma importanta de dezbatere publica a deciziilor pe care RATB le va lua. Accesul la aceste servicii se face in mod foarte usor de pe versiunea de mobil a website-ului www.ratb.ro, precum si de pe varianta de desktop.