Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Reduceri de 15% la oferta Interrail Global Pass

postat 5 feb. 2017, 23:38 de Cargo Magazin   [ actualizat la 5 feb. 2017, 23:39 ]
Pentru vacanțe cu trenul în circuit prin Europa, oferta de călătorie cea mai potrivită și avantajoasă este Interrail Global Pass. Aceasta oferă posibilitatea de a vizita cât mai multe orașe din cât mai multe țări, într-o perioadă determinată de timp. Mai mult, în această primăvară, Interrail Global Pass aduce o nouă reducere de 15%. Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 31 martie 2017, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până la data de 30 iunie 2017.

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Pass-urile sunt valabile de la “ 5 zile din 15 zile” până la “1 lună continuu”, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei. Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.