Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Renault lanseaza editia limitata Renault Olimpic

postat 26 iul. 2016, 02:06 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:04 ]
Renault Romania lanseaza editia limitata de autoturisme Renault Olimpic, inspirata de Jocurile Olimpice de la Rio. In total, 450 de modele Kadjar, Captur si Clio vor fi diponibile la achizitia de catre publicul larg, incepand din aceasta saptamana. Totodata, medaliatii de la Rio vor fi recompensati cu autoturisme din editia limitata, prin parteneriatul dintre Renault si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR).

Astfel, sportivii care vor urca pe cea mai inalta treapta a podiumului olimpic in cadrul Jocurilor Olimpice de Vara din acest an vor fi recompensati de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliati cu argint vor primi cheile modelului Captur, in timp ce sportivii distinsi cu medalii de bronz vor primi din partea Renault automobile Clio.

Toate autoturismele fac parte din seria limitata Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentara si elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creata de specialistii din cadrul Centrului de Design Renault din Bucuresti, pentru a celebra valorile olimpice si performanta sportivilor romani.

Jan Ptacek, General Manager al Renault Commerciale Roumanie, a declarat: "Ma bucur sa anunt ca, alaturi de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, ii putem sprijini pe membrii lotului olimpic roman care vor face deplasarea la Rio in aceasta vara. Ne dorim ca, la finalul competitiei, Renault sa premieze un numar cat mai mare de sportivi medaliati la Jocurile Olimpice".