Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Ruefa Escape Travel, cel mai nou membru al Filadelfia Group

postat 25 iul. 2016, 00:41 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:43 ]
Filadelfia Group, unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul serviciilor turistice si de transport de pe piata romaneasca, isi consolideaza pozitia prin achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al Ruefa Escape Travel. Filadelfia Group a devenit actionar majoritar al Ruefa Escape Travel, cu o participatie de 80% din actiuni.

Ruefa Reisen Austria este unul dintre cei mai importanti tour-operatori din Austria si are parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii care activeaza in domeniul turismului din Europa. Compania se bucura de respectul si credibilitatea agentiilor de turism austriece, iar experienta de aproape un deceniu pe piata romaneasca este garantia aprecierii de care se bucura in randul clientilor sai.

"Decizia de achizitie a venit in contextul strategiei de consolidare a grupului de companii. Filadelfia Group este unul dintre cei mai importanti operatori din domeniul serviciilor turistice, iar achizitionarea unei companii atat de importante precum Ruefa Escape Travel a fost pasul corect care trebuia facut. Sunt convins ca aceasta achizitie va aduce plus valoare tuturor companiilor grupului, din toate punctele de vedere", a declarat Ioan Sighiartau, director general Filadelfia Group.

Filadelfia Group a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de peste 138 de milioane de lei (aproximativ 30 de milioane de euro). "Rezultatele financiare din primele patru luni ale acestui an sunt dovada faptului ca partenerii nostri au incredere in profesionalismul echipei Filadelfia Group si in calitatea serviciilor oferite", a mai afirmat Ioan Sighiartau.