Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

S-a deschis Casa Auto Vâlcea – Centru Autorizat de Vânzări și Service Mercedes-Benz

postat 28 apr. 2017, 06:29 de Cargo Magazin   [ actualizat la 28 apr. 2017, 06:30 ]
Joi, în prezenţa reprezentanților Mercedes-Benz România, a oficialităţilor locale şi a partenerilor de business, a fost inaugurat, în Râmnicu-Vâlcea, Centrul Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz – “Casa Auto Vâlcea”. 
Casa Auto Vâlcea poate fi găsită cu ușurință în strada Racovița149, Budești, Râmnicu Vâlcea.

Localizată într-o zonă aflată în plină expansiune, Casa Auto Vâlcea pune la dispoziția clienților săi un centru auto de ultimă generație, pe o suprafață pe 15.000 mp. Suprafața totală a clădirii este de 3800 mp din care showroom-ul și birourile se regăsesc pe o suprafață de 1400 mp, iar service-ul auto pe 2400 mp. În noul sediu, serviciile pe care Casa Auto Vâlcea le oferă clienților sunt de vânzare și consultanță leasing pentru autoturismele Mercedes-Benz, dar și servicii post-vânzare (reparații și întreținere) pentru autoturisme și vehicule comerciale.

În cadrul evenimentului de inaugurare, invitații au avut ocazia să admire modele deosebite, precum Mercedes-Benz S 500 4M Maybach, Mercedes – AMG GT, S 400 4M Coupe, GLS, GLE Coupe, GLC Coupe.

“Anul acesta, ca direcție strategică, punem accent pe calitatea serviciilor oferite, dar mai cu seamă pe noua abordare a echipei, formată din specialiștii noștri, alături de clienți! Rețeta noastră de succes înseamnă înțelegerea nevoilor clienților și o echipă profesionalizată la cele mai înalte standarde. Cred cu tărie că oamenii pe care îi ai alături sunt cele mai importante active al companiei și ne dorim să putem demonstra asta. Știm că putem pune în practică experiența noastră acumulată în timp și abordarea diferită în relația cu clienții. Ne dorim să fim cu un pas înainte prin profesionalism, calitate, corectitudine, respect”, a declarat Ioan Oprean, proprietar Casa Auto Vâlcea.

În cadrul reprezentanței lucrează peste 30 de angajați, cu o înaltă calificare profesională, din care 18 tehnicieni. Directorii de Vânzări și After-Sales, consultanții de vânzări și service, specialiști piese & accesorii și personalul direct productiv sunt calificați ca urmare a cursurilor și testărilor efectuate la Mercedes-Benz Training Center.

Service-ul este structurat în trei ateliere: autoturisme, vehicule comerciale și caroserie, dotate cu cele mai performante echipamente, care asigură o calitate la cele mai înalte standarde, în activitățile de întreținere și reparații. Mai mult, clienții vor beneficia de cele mai bune oferte, personalizate și adaptate nevoilor lor, iar până la finalul anului se va regăsi și gama de autovehicule comerciale ușoare (VAN-uri). Tot în acest an, Casa Auto Vâlcea va pune la dispoziția clienților, spre vânzare, noile modele de autoturisme electrice și Plug-in Hybrid.