Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

S-a deschis oficial cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa

postat 9 mai 2017, 23:24 de Cargo Magazin   [ actualizat la 9 mai 2017, 23:24 ]
Ford Trucks a inaugurat oficial sediul său din România, care este cel mai mare birou pe care compania îl are în Europa. Noul sediu, situat pe autostrada A1, la km 13,2, în cea mai mare zonă industrială a României, îndeplineşte cele mai exigente standarde Ford Trucks şi oferă servicii complete: vânzări, servicii postvânzare şi piese de schimb. Zona de service este autorizată și dotată în conformitate cu standardele recomandate de producător, oferind toate serviciile de garanție sau postgaranție pentru modelele Ford Trucks.

La eveniment au participat reprezentanţii de nivel înalt ai Ford Otosan: Lisa King - Ford Otosan, Director General Adjunct, Ahmet Kınay - Ford Trucks, Assistant General Manager, şi Emrah Duman - Ford Trucks, Director, Pieţe Internaţionale. Cefin Trucks a fost reprezentat de Stefano Albarosa - Director General și Emilian Nahorniac - Director Național de Vânzări.

Întregul centru de service al companiei Cefin Trucks din București este una dintre cele mai mari facilități de asistență tehnică din Europa, oferind reparații complexe mecanice, electrice și tinichigerie pentru toate tipurile și mărcile de camioane, remorci și semiremorci. 85 de angajați lucrează în 2 schimburi. Unitatea înregistrează o medie de 600 de reparații / lună și are o capacitate de reparații simultane însumând până la 25 de vehicule (camioane sau semiremorci) în fiecare zi.

Sediul Ford Trucks beneficiază de o suprafață dedicată de 17.000 mp, cu o vizibilitate ridicată de pe autostradă, împărţită după cum urmează: o clădire de aproape 3.900 mp (amprenta la sol), parcare (pentru stocuri de vehicule, parcare betonată) - 13.000 mp, suprafața totală a birourilor - aproape 1.700 mp, suprafața totală a service-ului şi depozitului de piese de schimb - aproape 3.000 mp.

Service-ul autorizat Ford Trucks este complet renovat și modernizat conform standardelor corporatiste și tehnice ale Ford Trucks, cu 9 linii de lucru: 7 linii de reparații cu elevatoare, 1 pentru ITP (inspecție tehnică periodică) și 1 linie de spălare a camioanelor.