Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

S-a redeschis circulatia pe Podul Agigea

postat 27 nov. 2016, 23:43 de Cargo Magazin   [ actualizat la 27 nov. 2016, 23:43 ]
Începând de astăzi, 28.11.2016, ora 00:00, s-a redeschis traficul pe podul de la Agigea situat pe DN 39, mai devreme cu trei săptămâni față de termenul estimat. Anunțul a fost făcut ieri de Directorul General al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Cătălin Homor, după evaluarea stadiului lucrărilor. Circulația se va desfășura respectând regulile de circulație și semnalizările existente.

"Este bine de notat faptul că lucrările nu sunt finalizate în integralitate. Acest pod probabil va mai fi închis în luna martie sau aprilie, în funcţie de sezonul de lucru şi de vreme, cum ne va permite aceasta, pentru a finaliza lucrările la partea carosabilă. Este varianta pentru care eu militez pentru că, dacă nu se închide traficul total, nici trafic nu va fi, nici circulaţie decentă şi nici lucrările nu se vor desfăşura într-un ritm normal. Eu consider că oportun este să-l închidem o lună, finalizăm şi-l deschidem”, a mai declarat Honor.

Circulaţia rutieră pe podul de la Agigea a fost închisă total pentru toate categoriile de vehicule în data de 12 septembrie, în vederea execuţiei şi finalizării lucrărilor de înlocuire a hobanelor.