Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Scania a lansat noua sa gama de camioane de constructii

postat 4 sept. 2017, 23:03 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 4 sept. 2017, 23:04 ]
Scania a lansat aseara noua gama de camioane XT pentru industria de constructii. ”Aceasta industrie se confrunta cu o cerere in crestere de produse sustenabile si necostisitoare. Fiecare componenta a procesului logistic complex din constructii trebuie adaptat la standarde mai inalte de eficienta, iar Scania XT este constributia noastra la aceasta schimbare”, a declarat
Henrik Henriksson, pressedinte si CEO al Scania.

Noua gama pentru constructii este a doua etapa in introducerea noii generatii de camioane Scania, rezultata in urma a peste 10 ani de dezvoltare si a unei investitii de peste 2 miliarde de euro. Dupa o analiza complexa a tuturor aspectelor industriei de constructii, Scania a dezvoltat o gama completa, care sa indeplinească cerintele diverse din acest sector.

Scania XT este disponibil cu intreaga gama de cabine si motoare, de la compacta serie P pana la spatioasele cabine S. Clientii pot alege dintre motoare de la 280 la 730 CP. Selectia larga este completata de o serie de servicii care garanteaza o disponibilitate, o fiabilitate si o profitabilitate maxime pentru clienti.

Introducerea gamei XT este startul unei ofensive concentrate pe solutii personalizate pentru clientii din Europa. ”Vom pune un mai mare accent pe constructii. Avem acum produsele si serviciile potrivite pentru a egala pozitia de lider a Scania in sectorul de transport pe distante lungi. Suntem constienti de rata mica de profit din acest sector si am dezvoltat vehicule si solutii care sa garanteze o profitabilitate sustenabila”, a mai spus Henriksson.