Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Scania a lansat o noua generatie de camioane

postat 23 aug. 2016, 23:33 de Cargo Magazin   [ actualizat la 23 aug. 2016, 23:33 ]
Scania a lansat aseara, la Paris, noua sa generatie de camioane, rezultat a zece ani de dezvoltare si a celor mai mari investitii din istoria companiei. Scania va introduce noua generatie de camioane in mai multe etape, cu o concentrare clara pe diferite segmente de clienti. Printre imbunatatirile introduse se numara si una extrem de evidenta: o reducere de 5% a consumului de motorina, gratie unor modificari la sistemul de propulsie si al aerodinamicii imbunatatite.

Productia noilor camioane va incepe imediat la fabrica Scania de la Södertälje. Initial va fi vorba de vehicule si servicii pentru transport pe distante lungi, dar alte modele vor intra in productie treptat, odata cu modernizarea fabricilor Scania. ”Astazi lansam nu doar o noua gama de camioane, ci si un mix unic si ingenios de solutii sustenabile, sub forma de produse si servicii pe care Scania le poate oferi in premiera. Ne concentram sa le oferim clientilor intrumentele necesare pentru atingerea profitabilitatii”, a declarat cu aceasta ocazie Henrik Henriksson, presedinte si CEO al Scania.

”Cele mai evidente trasaturi noi sunt noile cabine, dar adevarata inovatie este legata de tehnologii si servicii care vor ajuta clientii sa aiba o perspectiva asupra costurilor si castigurilor. Scopul nostru este ca acestia sa poata obtine o crestere sanptoasa, indiferent de tipul de aplicatii sau de conditiile in care lucreaza. Noua noastra gama va redefini termenul de premium din industria de camioane”, a mai spus Henrik Henriksson.

Scania R 500 4x2 tractor with box trailerScania S 730 4x2 tractor with tanker trailerMalaga, SpainPhoto: Gustav Lindh, 2016