Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Scania lansează noua gamă de camioane pentru construcții la 4 septembrie

postat 22 aug. 2017, 04:45 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 22 aug. 2017, 04:50 ]
http://nextgenscania.com/
Sunt rezistente, elegante și perfect concepute pentru cele mai exigente condiții de lucru. Pe 4 septembrie, Scania inaugurează o gamă completă de camioane pentru construcții. Urmăriți lansarea în direct pe nextgenscania.com, începând cu ora 20:30.

”Scania are milioane de fani pe rețelele de socializare și este normal să îi invităm pe toți să ne fie alături la acest eveniment important.” spune Erik Ljungbergm, Senior Vice President, Corporate Relations.

Pe parcursul următoarelor zile, până la lansare, vom arăta puțin câte puțin din caracteristicile uimitoare ale noului model. “Știm că mulți sunt nerăbdători să afle cât mai curând ce a pregătit Scania și deși vom păstra ce e mai bun până la lansarea oficială, promitem să dezvăluim câteva informații interesante.”

Cu noua gamă dedicată construcțiilor, Scania provoacă piața celor mai durabile camioane. Au fost investiți ani de cercetare pentru dezvoltarea numeroaselor aplicații ce țin de industria construcțiilor. Totul va fi dezvăluit pe 4 septembrie.

Spectatorii vor vedea și vor auzi totul despre caracteristicile noilor camioane. Transmisiunea live va avea loc într-un șantier de construcții real, unde noua gamă va fi testată în cele mai grele condiții. Sectorul construcțiilor reprezintă a doua treaptă a lansării din noua generatie de camioane Scania. După lansarea de succes a camioanelor pentru transport pe distanțe lungi de anul trecut, Scania se bazează pe inovațiile tehnologice deja bine cunosocute și provoacă un nou sector al transporturilor.

Luați parte la dezvăluirea acestei game excepționale de camioane. Înregistrați-vă pe nextgenscania.com pentru a vă asigura ca nu pierdeți acest eveniment.