Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Scania One - noua platformă digitală pentru servicii conectate

postat 27 feb. 2017, 06:43 de Cargo Magazin   [ actualizat la 27 feb. 2017, 06:43 ]
Astăzi, în cadrul Mobile World Congress, Scania lansează o nouă platformă digitală care permite accesul la servicii conectate pentru proprietarii de flote și șoferi. Cu peste 250.000 de vehicule Scania conectate, Scania One oferă acces simplu și facil la serviciile de creștere a eficienței flotei.

Scania One vine în ajutorul proprietarilor de flote și șoferilor simplificând și îmbunătățind operațiunile de transport. Platforma poate fi folosită pentru toate serviciile Scania disponibile cât și viitoare, precum și pentru conținut extern prin intermediul sistemului de operare Android al tabletelor.

Scania One înglobează Scania Fleet Management, sistemul de monitorizare și analiză care furnizează propietarilor de flote o vedere de ansamblu asupra stării vehiculelor și a activității soferilor. Aceasta oferă date aprofundate cu privire la tendințele indicatorilor de performanță; factori decisivi, care influențează costurile direct, precum consumul de combustibil și uzura. În plus, este un instrument de lucru valoros în planificarea flotei, furnizând informații despre poziție și planificarea vizitelor în service.

În plus, Scania one oferă acces la următoarele servicii:
Check before drive – listă de control digital, un ghid pentru inspecții zilnice a camionului și stării remorcii. Ajută să economisești timp și ai oportunitatea de a înregistra constant informații ce vor folosi ca bază pentru planificarea în service.
Scania Assistance – permite șoferilor să contacteze digital serviciul Scania Assistance și transmite poziția vehiculului pentru remedierea defecțiunii la fața locului.
Guide me – ghidează șoferii prin intermediul unui instrument interactiv care folosește realitatea augmentată pentru familiarizarea acestora cu funcții de baza. În plus, camera poate să scaneze simbolurile de pe bord pentru a oferi diverse informații sub formă de texte sau filme.