Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Semperit sarbatoreste 110 ani cu o noua familie de anvelope

postat 25 iul. 2016, 00:47 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:54 ]
In cadrul unui eveniment desfasurat pe durata a doua zile la Viena, Semperit marcheaza, odata cu innoirea intregului sau portofoliu de anvelope pentru autocamioane, lansarea in viitor a marcii si serbeaza in acelasi timp a 110-a aniversare a marcii.

"Familia Runner marcheaza lansarea marcii noastre Semperit intr-un nou capitol din istoria sa plina de traditie. Anvelopele se remarca prin tehnologii moderne si inteligente si reprezinta baza pentru pozitionarea si in viitor a marcii Semperit ca o marca puternica. In acest context, nu doar innoim intregul portofoliu de produse, ci il si extindem si atingem astfel o acoperire de aproape 90% a pietei, ceea ce ne aduce foarte aproape de marcile de top", explica Constantin Batsch, director unitate comerciala Anvelope de schimb pentru camioane EMEA, de la Continental Reifen Deutschland GmbH, din portofoliul careia face parte si marca Semperit.

Odata cu modelul Runner F2 pentru puntea viratoare si cu anvelopa Runner D2 pentru puntea motrice, ambele disponibile in variante de dimensiune 315/80 R 22.5, Semperit si-a lansat, in vara anului trecut, campania de produse pentru utilizarea in traficul combinat regional si pe distante lungi. In cadrul evenimentului de la Viena s-a prezentat pentru prima data si anvelopa Trailer T2 385/65 R 22.5, care completeaza familia Runner, versatila si in acelasi timp competitiva.