Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Serviciu internațional de livrare extins de GLS

postat 23 mai 2017, 03:29 de Cargo Magazin   [ actualizat la 23 mai 2017, 03:29 ]
Furnizorul de servicii de coletărie GLS și-a extins serviciul internațional FlexDeliveryService la un total de douăsprezece țări. Ca rezultat, persoanele care plasează comenzi online în aceste țări vor fi informate cu privire la livrările planificate de colete, ceea ce le permite să decidă când și unde doresc să se efectueze livrarea produselor lor – indiferent de țara în care au fost comandate.

Austria, țările Benelux, Germania, Polonia și regiunea GLS din Europa de Est – care include Cehia, Croația, Ungaria, Slovacia, Slovenia și România – sunt acum conectate în toate direcțiile. “Cererea pentru servicii internaționale a crescut odată cu creșterea comerțului electronic transfrontalier,” explică Rico Back, CEO al GLS Group. “Prin extinderea serviciului nostru, le oferim expeditorilor oportunități noi de creștere economică și destinatarilor acces la produse noi.” 

Conectarea a douăsprezece țări care să formeze o singură regiune interconectată reprezintă o nouă etapă pe drumul către un serviciu FlexDeliveryService în toată Europa. Danemarca și Franța urmează să fie integrate, GLS oferind de asemenea livrări flexibile în aceste țări pentru colete expediate din Belgia, Germania, Luxemburg, Austria și Polonia. La nivel național, FlexDeliveryService este disponibil în toate cele 14 țări.