Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Serviciul UPS Worldwide Express, disponibil in 117 tari

postat 26 iul. 2016, 02:28 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:36 ]
UPS extinde serviciul de coletarie UPS Worldwide Express si ajunge la 117 tari si teritorii, oferind optiunea livrarii mai rapide pentru clienti in mai multe locatii. UPS livreaza cele mai multe colete la nivel international comparativ cu orice alt caraus. Serviciul UPS Worldwide Express garanteaza livrarea in urmatoarea zi lucratoare calendaristica, pana la 10:30 a.m., pranz sau 2 p.m., in functie de destinatie. Din 2016, serviciul oferit de UPS este disponibil pentru inca 52 de tari si teritorii.

Companii din sectoare precum retail, high-tech, productie industriala si sanatate, dar si consumatori individuali folosesc serviciul pentru expedieri globale in regim de urgenta. Companiile care ofera produse cu termen de expirare scurt si companiile care produc bunuri pentru evenimente speciale care necesita modificari ale comenzilor de ultim moment gasesc extrem de utila viteza si fiabilitatea serviciului.

Republica Dominicana a devenit recent o piata puternica pentru exportatorii din SUA, intre cele doua tari existand un acord de liber schimb. in Europa, lista este completata cu Albania, Andorra, Armenia, Belarus, Cipru, Georgia, Malta si Moldova, companiile beneficiind astfel de mai multe optiuni, iar UPS confirma astfel angajamentul luat de a facilita cresterea in regiune. UPS intentioneaza sa investeasca 2 miliarde de euro in operatiunile din Europa pana in 2019 pentru a extinde numarul destinatiilor, a imbunatati timpul de livrare si a creste capacitatea globala.

Portofoliul UPS Express include:
- UPS Express Plus pentru livrari dimineata devreme in 27 de tari
- UPS Express pentru livrari la pranz in 117 tari si teritorii
- UPS Express Saver pentru livrari la sfarsitul zilei in 220 de tari si teritorii.