Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Simona Halep devine ambasador Mercedes-Benz in Romania

postat 20 mar. 2017, 02:00 de Cargo Magazin   [ actualizat la 20 mar. 2017, 02:00 ]
Mercedes-Benz Romania anunta un parteneriat pe termen lung cu Simona Halep, vedeta tenisului romanesc feminin, marcand debutul campaniei locale dedicate aniversarii a 50 ani de AMG. Astfel, Simona Halep devine cel mai nou ambasador al Mercedes-Benz in Romania, alaturandu-se seriei de personalitati locale aliniate cu valorile marcii: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu si Catalin Stefanescu.

„Suntem incantati sa o primim pe Simona Halep in familia Mercedes-Benz Romania, cu atat mai mult cu cat marcam aniversarea a jumatate de secol sub umbrela ‘driving performance’ si a excelentei AMG. 
Atat Mercedes-Benz Romania, cat si Simona Halep au un scop comun - The Best, iar in acest sens suntem incantati sa anuntam noul parteneriat”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz Romania.

„Sunt mandra sa fac echipa cu Mercedes-Benz in Romania, o companie cu un palmares indisputabil atat in furnizarea, cat si in promovarea excelentei, a performantei si a inovatiei. Sunt increzatoare cu privire la aceasta experienta incredibila si sunt incantata sa am Mercedes-Benz Romania alaturi in aceasta calatorie”, a declarat Simona Halep.