Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Sistemele Trimble, alegerea celor mai importanti producatori de utilaje de constructii

postat 26 iul. 2016, 02:36 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:43 ]
Compania Trimble a anuntat in cadrul evenimentului BAUMA 2016 realizarea unor noi parteneriate internationale majore. Acestea presupun dotarea din fabrica a unor utilaje Volvo, Doosan Infracore si Hyundai Heavy Industries cu kituri de preechipare pentru instalarea ulterioara de sisteme Trimble de ghidare automata a utilajelor. Astfel, daca adaugam parteneriatele cu Caterpillar si Liebherr, in acest moment, Trimble colaboreaza strans cu cinci dintre cei mai mari zece producatori de utilaje din lume.

Trimble este o companie recunoscuta la nivel mondial pentru produsele de geolocatie, dezvoltand tehnologii GPS, laser si optice. De asemenea, compania dezvolta aplicatii soft si solutii de transmisie wireless, astfel incat poate oferi partenerilor sai solutii tehnice complete. Cu ajutorul datelor generate de produsele Trimble se pot colecta, gestiona si analiza informatii complexe ce imbunatatesc calitatea lucrarilor, preiau o parte din sarcinile operatorilor si a celor implicati in executarea lucrarilor si cresterea productivitatii.

Produsele si tehnologiile Trimble sunt aduse pe piata locala de SITECH Romania Construction Technology, companie deschisa oficial in 2013, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri neta de 1.235 milioane de lei. SITECH Romania Construction Technology este parte a retelei de distributie globala a SITECH. Compania comercializeaza sisteme de ghidare automata a utilajelor si de gestionare a santierelor, echipamente topografice si software, pentru toate aplicatiile, de teren si de birou. De asemenea, SITECH Romania ofera training customizat, instalare, servicii si suport tehnic pentru toate produsele Trimble dedicate lucrarilor de constructii.