Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Taxa de pod de la Fetesti poate fi achitata si in retelele MOL si SOCAR

postat 26 iul. 2016, 02:37 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 10:43 ]
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca au fost incheiate conventii privind incasarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare intre Fetesti si Cernavoda (peaj) cu inca doi distribuitori, respectiv SC MOL RETAIL COMERT SRL si SC SOCAR PETROLEUM SA.

Astfel, numarul punctelor in care se poate achita peajul este de 925 (lista detaliata a punctelor apartinand fiecarui distribuitor poate fi consultata pe site-ul oficial al companiei www.cnadnr.ro - peaj Fetesti - puncte de distributie).

Informatii necesare privind achitarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare intre Fetesti si Cernavoda (peaj):
- tariful poate fi achitat la statii de distributie a carburantilor apartinand OMV PETROM, MOL ROMANIA, ROMPETROL, MOL RETAIL COMERT, SOCAR, prin SMS la numarul 7577 (numar disponibil in retelele de telefonie mobila) ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE, TELEKOM FIX si RCS&RDS si cash la statia de taxare Fetesti.
- Daca se opteaza pentru achitarea peajului la distribuitorii autorizati sau prin SMS, acesta se poate achita inainte de utilizarea podurilor sau pana la ora 24:00 a zilei urmatoare trecerii.
- Daca se opteaza pentru achitarea peajului cash la statia de taxare Fetesti, se vor utiliza portile prevazute cu bariere si agenti incasatori, semnalizate corespunzator.
- Peajul achitat la distribuitorii autorizati sau prin SMS si neutilizat intr-o perioada de 12 luni isi pierde valabilitatea.
- Utilizatorii sunt rugati ca, la achizitionarea unor peaje, sa verifice datele pe care le transmit prin SMS sau care sunt inscrise pe documentul emis de catre distribuitorii autorizati ai CNADNR, inainte de a certifica prin semnatura corectitudinea acestora, corectia ulterioara a unui numar de inmatriculare inscris eronat realizandu-se doar in conditiile prevazute de legislatia in vigoare.
- Un peaj achitat dupa expirarea termenului prevazut de legislatia in vigoare (dupa ora 24:00 a zilei urmatoare trecerii) nu poate fi luat in considerare pentru trecerea in cauza.