Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Team De Rooy câștigă Raliul Libiei cu anvelope de camion Goodyear

postat 2 nov. 2017, 04:29 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 2 nov. 2017, 04:30 ]
Echipa De Rooy, folosind anvelope Goodyear, a ocupat locurile 1, 2 și 3 la clasa Truck a Raliului OiLibya Maroc. Echipa De Rooy Iveco Powerstar 4x4, formată din Federico Villagra, Adrian Yacopini și Ricardo Torlaschi, nu numai că a câștigat clasa Truck, ci și clasa generală Open/SSV. Alte două echipe Team De Rooy Iveco Powerstar 4x4, s-au clasat pe locul al 2-lea și pe al 3-lea în clasa Truck, finalizând pe locurile 4 și 6 în clasamentul Open/SSV.

Echipa De Rooy a ales anvelopele Goodyear 375/90R22.5 Offroad ORD pentru cursă, gata să față cu succes provocărilor extreme de pe parcursul celor 1800 de kilometri din Maroc, în cel mai mare raliu din Africa.

”Anvelopele Goodyear Offroad ORD au fost, fără îndoială, un factor important în succesul nostru în acest eveniment. 
Mulțumim Goodyear și inginerilor săi pentru munca lor, asigurându-ne că avem atât anvelopele ideale, cât și cel mai bun suport tehnic pentru acest eveniment; așa cum au arătat succesele noastre anterioare”, a declarat Henk Van Leuven, Manager al echipei De Rooy.

Parteneriatul lung și de succes dintre Goodyear și Team De Rooy continuă. Acesta urmărește o activitate intensă de dezvoltare desfășurată împreună cu inginerii de la Goodyear Innovation Centre din Luxembourg, care asigură configurația optimă a tuturor camioanelor.

”Felicităm echipa de Rooy pentru câștigarea Raliul OiLibya Maroc și suntem foarte mândri că anvelopele noastre i-au ajutat să obțină nu numai victoria, ci și un podium complet în această competiție”, a declarat Benjamin Willot, Director Marketing EMEA pentru Goodyear Dunlop.