Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

The Flying Passenger pune in evidenta performanta camioanelor Volvo

postat 29 nov. 2016, 01:53 de Cargo Magazin   [ actualizat la 29 nov. 2016, 02:00 ]
Volvo Trucks revine cu încă un film spectaculos din seria Live Test. Pe parcursul unei călătorii incredibile, autocamionul Volvo FH tractează un parapantist pe deasupra unui drum sinuos de munte, precum și prin spaţiul de sub un pod. Trecerea prin spațiul îngust necesită extrem de multă precizie din partea șoferului, o viteză de croazieră constantă, fără nicio greşeală. Testul a fost conceput pentru a demonstra manevrabilitatea și performanța lanțului cinematic unic de la Volvo Trucks, ce include I-Shift Dual Clutch, ce permite o performanță excelentă, oferind totodată un consum de combustibil considerabil redus.

„Condusul în trepte de viteză superioare și asigurarea schimbării line a treptelor de viteză sunt factori importanți pentru eficiența consumului de combustibil. I-Shift Dual Clutch permite un condus lin, menținând treptele de viteză superioare și turații reduse", explică Staffan Wendeberg, Product Manager pentru Volvo FH la Volvo Trucks.

În plus, cutia de viteze unică are un impact major asupra productivității. I-Shift Dual Clutch oferă schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperea transmiterii cuplului, atunci când acestea se produc în condiţii de drum dificile.

„Pentru clienții noștri, respectarea termenelor de livrare și menținerea unui consum de combustibil redus, chiar dacă se conduce în rampă și pe drumuri sinuoase, sunt elemente esențiale pentru succes. Acest test reprezintă o ocazie perfectă de a pune la încercare lanțul nostru cinematic, recent îmbunătăţit. „The Flying Passenger" ilustrează într-un mod extrem de concret și vizual ce înseamnă performanța și manevrabilitatea de la Volvo Trucks", spune Claes Nilsson, Președintele Volvo Trucks.