Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Toll Collect Germania ofera facilitati noi clientilor ce folosesc contul online

postat 25 iul. 2016, 00:30 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 09:35 ]
Incepand cu 01 iunie 2016 Toll Collect Germania a introdus optiuni si facilitati noi ce sunt disponibile pe contul online, informeaza TSG-euroShell. Daca sunteti client euroShell si aveti cont online la Toll Collect Germania, noul portal va ofera acum urmatoarele avantaje:


Vizualizarea rapida a tranzactiilor efectuate prin sistemul de taxare automata cu OBU. Tranzactiile sunt accesibile acum pe noul portal Toll Collect in aproximativ 24 ore de la momentul efectuarii tranzitului prin Germania. Pana la 1 iunie 2016 era necesar sa asteptati factura si centralizatorul tranzactiilor furnizate de Toll Collect.


Factura si detaliile facturate de catre Toll Collect sunt acum accesibile pe noul portal Toll Collect. Suplimentar, puteti vizualiza pe contul companiei dumneavoastra un istoric al facturilor emise cu pana la 6 luni in urma. Daca pana acum facturile Toll Collect erau trimise catre dvs prin posta, in format fizic, acum nu mai este necesar sa asteptati livrarea acestora pentru a vizualiza si centraliza cheltuielile privind taxa de drum din Germania.

Acces direct la datele de contact inregistrate pe cont si datele vehiculelor inregistrate in sistem.

Editarea rapida a datelor de contact (adresa, persoana de contact, email, etc). Orice modificare a acestor date se facea pana la 1 iunie 2016 prin intermediul unui formular de solicitare si procesarea acestor informatii dura pana la 5 zile lucratoare!

Inregistrarea vehiculelor noi si primirea confirmarii pentru montarea aparatelor OBU in cateva ore, comparativ cu timpii standard de asteptare (5-7 zile de la transmiterea formularelor).

Modificarea rapida a datelor inregistrate pe masini: numere de inmatriculare la iesirea vehiculelor din leasing, numar de axe, clasa de poluare,etc. Odata modificate datele pe noul portal si incarcata cartea vehicului, verificarea datelor si actualizarea in sistemul Toll Collect se face acum in 24 ore, comparativ cu durata standard de asteptare prin transmiterea formularelor (5 zile lucratoare)! Datele modificate vor fi transmise catre aparatul OBU prin semnal GPS iar vehiculul trebuie sa ajunga in maxim 10 zile pe teritoriul Germaniei, pentru ca dispozitivul sa inregistreze modificarea datelor.

Stergerea inregistrarilor vehiculelor ce nu mai apartin companiei dvs, direct pe portal, fara formular special de solicitare!
Astfel, noul portal Toll Collect ne ofera posibilitatea ca toate solicitarile dumneavoastra sa fie procesate online si finalizate mult mai rapid, fara a mai folosi formulare standard. Suplimentar, timpii de asteptare se vor reduce semnificativ!

In cazul in care ati optat pentru primirea facturilor pe e-mail, Toll Collect va trimite de acum o notificare prin care va anunta ca s-a emis factura, urmand sa descarcati documentul de pe contul online.

Daca sunteti client euroShell si nu ati activat contul online de la Toll Collect sau nu aveti cont online la Toll Collect, intrati pe acest link.