Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Toma Coconea si Mercedes-Benz Vito pornesc in cucerirea Muntilor Alpi

postat 30 iun. 2017, 05:47 de Cargo Magazin   [ actualizat la 30 iun. 2017, 05:47 ]
http://www.mercedes-benz.ro/content/romania/mpc/mpc_romania_website/rong/home_mpc/van.html#_int_mpv_and_camper_van:home:product-worlds:van
Mercedes-Benz Vans Romania anunta un parteneriat pe termen lung cu parapantistul Toma Coconea. Principala misiune este de a-l sprijini pe ultra-maratonist in cursa lui spre primul loc in editia din acest an a Red Bull X-Alps.

Pe 2 iulie, Toma Coconea se va afla pentru a opta oara consecutiv la linia de start, tintind primul loc in competitia Red Bull X-Alps. Intinzandu-se pe 1.138 km, cursa din acest an este cea mai lunga din istoria competitiei. 32 de sportivi din 21 de tari vor concura cu parapanta sau in alergare, traversand Muntii Alpi de la est la vest.

„Suntem mandri sa il sprijinim pe Toma Coconea si suntem uimiti de ambitia sa si nivelul sau de motivatie. Puterea sa de determinare, rapiditatea cu care exceleaza sa parcurga cele mai dificile trasee si vointa lui de a-si depasi constant limitele sunt exemplare si se aliniaza organic cu viziunea Mercedes-Benz Vans. Ca si Mercedes-Benz Vito, Toma este Born to Run. Ii tinem pumnii lui Toma in aceasta aventura incredibila si suntem incantati sa ii fim alaturi pe durata cursei si nu numai”, a declarat Rolf Rosendaal, Managing Director Vans, Mercedes-Benz Romania.

Toma Coconea va conduce un Mercedes-Benz Vito pe parcursul parteneriatului său cu Mercedes-Benz Vans România, acord ce a debutat cu ocazia Red Bull X-Alps și va continua pentru întreg restul anului 2017.

„Born to run”, Vito este un autovehicul comercial ușor foarte adaptabil și versatil, care oferă soluția optimă atât pentru activități profesionale și sport, oferindu-le șoferului și pasagerilor un confort funcţional, siguranță și eficiență la utilizare.