Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

TransLogistica EXPO isi deschide portile in 12 octombrie

postat 26 sept. 2017, 00:08 de Utilizator necunoscut   [ actualizat la 26 sept. 2017, 00:09 ]
TransLogistica EXPO este cel mai amplu eveniment de transport si logistica, ce include atat expozitia desfasurata in Pavilionul C5 Romexpo, cat si o serie de evenimente conexe - desfasurate sub acelasi acoperis -menite sa atinga publicuri tinta specializate sau subiecte de interes actual. Agenda evenimente aici.

Inscrierile la TransLogistica EXPO se apropie de final! Mai sunt 2 zile in care poti solicita formularul de participare! Alatura-te ACUM participantilor TransLogistica EXPO 2017.
Mail: office@translogistica.ro; sau +40740 227 436. Emanuela Iordan.

TransLogistica EXPO te asteapta cu o bogata AGENDA de evenimente, care se deschide cu

ROMANIA HUB LOGISTIC - Conferinta Internationala de deschidere, la care au confirmat deja prezenta personalitati importante din Ministerul Transportului, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, ai asociatiilor profesionale: ARILOG, USER, ARTRI, FORT, ai camerelor bilaterale de comert si industrie, ai sistemului cameral din Romania, diplomati, investitori, specialisti, te invita sa descoperi oportunitatile de investitii in parcuri industriale, centre logistice si mari proiecte de infrastructura.

Solicita INVITATIA VIP - CONFERINTA la office@translogistica.ro ACUM. Locuri limitate!

TransLogistica EXPO, organizeaza vineri 13 octombrie, incepand cu ora 19.30, la Pentagon Evens - o noua si placuta sala de evenimente amplasata in Romexpo, langa Pavilionul expozitional C5, prima editie a GALEI TransLogistica.

GALA TransLogistica - poate cea mai placuta si "aromata" oportunitate de a :
Intalni cu peste 100 de manageri de top din transporturi, logistica si industrii conexe, oameni de afaceri, investitori, diplomati
Oferi partenerilor si clientilor dvs o seara speciala invaluita in arome internationale, muzica si folcloric
Impartasi intr-un cadru informal, tendinte de dezvoltare si bune practici din industrie

Solicita INVITATIA VIP - GALA si formularul de participare F5 la: office@translogistica.ro, sau tel +040 740 227 403 - Alina-Mihaela Ursu