Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

TransLogistica – Salonul International de Transport si Logistica

postat 23 mai 2017, 23:29 de Cargo Magazin   [ actualizat la 23 mai 2017, 23:29 ]
Doamna Victoria Lupu, de cand organizati expozitia Trans Logistica?

Din 2015 si iata, am ajuns la cea de a 3-a editie. Salonul de transport si logistica - TransLogistica, se desfasoara intre 12-14 octombrie, la Bucuresti.

Cum v-a venit ideea sa organizati TransLogistica?
Experienta de director general al Salonului Auto SIAB, in editiile internationale, precum si analiza pietei de transport, au condus initial, la ideea organizarii unei expozitii de transport marfuri. Pasul imediat urmator a fost spre logistica si in acest fel, expozitia s-a construit ca un eveniment de anvergura, dedicat intregului drum parcurs de “marfa”, de pe linia de productie pe rafturile magazinelor.

De ce organizati acest eveniment?
Pentru ca Romania este o destinatie logistica de top, este poarta de acces a Europei de est si merita un eveniment de anvergura. Pentru ca doresc sa unim, sub acelasi acoperis, transportul de marfa, canalele de distributie, logistica si intralogistica, comunicatiile si solutiile software, astfel incat dimensiunea si forta lor sa repuna Romania pe harta logistica a lumii.

Ce inseamna pentru dvs. acest eveniment?
Este cel mai important eveniment Distinct Image si suntem mandri sa ne bucuram de increderea industriei. In acelasi timp este o continua provocare in a descoperi subiecte de interes pentru evenimentele conexe, in a largi paleta participantilor si a-l impune la nivel regional si chiar international.

Care sunt beneficiile participantilor?
Au oportunitatea de a-si prezenta - in cea mai ampla expozitie de profil, organizata pe aproape 5000mp, in cadrul Romexpo Bucuresti - cele mai noi servicii si produse unui public avizat, estimat la aproape 6000 de vizitatori. Isi pot largi reteaua de afaceri, in intalniri directe cu peste 1000 de specialisti, manageri si leaderi de opinie, participanti in cadrul celor 6 evenimente conexe organizate in paralel pe durata celor 3 zile expozitionale. Astfel, anul acesta Conferinta Internationala de deschidere “ROMANIA HUB LOGISTIC”, Forumul GREEN LOGISTICS, intalnirile Translogistica CONNECT, seminarul LogistiCareers, concursul Best Forklift Driver, dar si GALA TransLogistica, vor face din agenda TransLogistica, una plina, interactiva si cat se poate de utila tuturor participantilor

Ce ati invatat din organizarea acestui eveniment?
Invat permanent, urmarind dinamica si cerintele industriilor participante si mai ales invat din subiectele abordate in evenimentele conexe, incercand sa aducem in cadrul dezbaterilor, factori de decizie in solutionarea lor.

Ce va motiveaza sa continuati?
Cred in eveniment si cred in forta industriei! Logistica, transporturile si softurile dedicate - au forta de a pune Romania “pe roate” si “pe harta” lumii!