Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Transport-AR, cel mai mare eveniment din vestul țării dedicat transporturilor, se deschide astăzi

postat 8 iun. 2017, 23:07 de Cargo Magazin   [ actualizat la 9 iun. 2017, 00:37 ]
https://www.facebook.com/transportar.expoarad/?fref=ts
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad vă invită la EXPO Arad în perioada 9-11 iunie unde se deschide expoziția “Transport-AR”, cel mai mare eveniment din vestul țării dedicat transporturilor.

În cadrul evenimentului sunt expuse următoarele categorii de produse și servicii: camioane, remorci și semiremorci, autoutilitare, microbuze, autocare, autovehicule comerciale, piese de schimb, anvelope, dotări vulcanizări, accesorii auto și tunning, echipamente de service. La secțiunea camioane, semiremorci și utilitare vor fi prezente mărcile Scania, DAF, Iveco, Meiller, Krone, Dacia Logan Van, Opel. În cadrul salonului auto vor fi prezenți dealeri de renume ca: Mercedes-Benz, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Volkswagen, Dacia, Renault, Nissan.

Prima zi a evenimentului este dedicată transportatorilor, atât prin produsele și serviciile propuse de expozanți, cât și datorită conferinței Bursei Europene de Transport EULOAD care va aborda tema “Radiografia internă a unei firme de transport”.

În ultima zi a evenimentului, 11 iunie, va avea loc un concurs de îndemânare și drift, ajuns deja la ediția a 8-a, tradiție a Transport-AR care propune un mix de adrenalină, stil și putere.

Programul de vizitare este următorul:
Vineri: 11.00-18.00
Sămbătă: 10.00-18.00
Duminică: 09.00-16.00