Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Ultimele informatii privind aplicarea legii salariului minim in Franta

postat 22 iul. 2016, 01:18 de Cargo Magazin   [ actualizat la 3 aug. 2016, 08:38 ]
In data de 27 mai 2016, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) organizeaza impreuna cu Uniunea Internationala a Transporturilor Rutiere (IRU) cea de-a doua editie a conferintei internationale dedicate competitiei loiale in transporturile rutiere - "Tendinte Globale & Provocari UE intr-o lume in continua miscare". Conferinta va avea loc in Bucuresti la hotel Pullman World Trade Center, incepand cu ora 12:30, evenimentul fiind parte a T-Festival, cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat transporturilor rutiere, aflat la cea de-a patra editie, si care are loc in perioada 27-29 mai 2016 la Romexpo.

Conferinta internationala IRU-UNTRR isi propune sa identifice provocarile cu care se confrunta operatorii de transport rutier si sa gaseasca solutii pentru a facilita comertul durabil in UE si in regiunea eurasiatica. Conferinta va aborda problemele urgente cu care se confrunta transportatorii rutieri in UE, precum Legea Macron privind salariul minim din Franta care intra in vigoare la 1 iulie 2016, viitoarele modificari ale Regulamentului 561 privind timpii de conducere si odihna sau cum vad olandezii si turcii concurenta in transporturile rutiere din UE.

Federatia Nationala a Transporturilor Rutiere din Franta (FNTR) va prezenta ultimele informatii privind Decretul de implementare a legii detasarii lucratorilor in Franta, iar Delegatul General IRU la Bruxelles va face precizari privind actiunile IRU referitoare la Legea Macron.

La dezbateri vor participa si membrii Parlamentului European (PE) - doamna Europarlamentar Ana Claudia Tapardel - membru in Comisia pentru transport si turism a PE si doamna Europarlamentar Maria Grapini, membru supleant in Comisia pentru transport si turism a PE, care vor realiza o prezentare privind reglementarile nationale care afecteaza libertatea de miscare in UE.

Inscrie-te si participa la Conferinta internationala IRU-UNTRR din data de 27 mai 2016, hotel Pullman, ora 12:30 si primesti garantat un tricou si o bratara de acces pe 3 zile la T-Festival si, totodata, poti sa intri la marea tombola care iti poate aduce unul dintre cele 3 bilete la meciul de fotbal Romania - Franta de la EURO 2016 sau una din 10 roviniete pentru autoturism valabila 1 an de zile (categoria A12).

Va puteti inscrie la conferinta internationala IRU-UNTRR dedicata competitiei loiale in transporturile rutiere - "Tendinte Globale & Provocari UE intr-o lume in continua miscare" accesand acest link.

Tot in data de 27 mai, incepand cu ora 11:00, la hotel Pullman, Bucuresti, va avea loc lansarea UNTRRplanner, cel mai mare planificator profesionist de rute, dezvoltat impreuna cu grupul german PTV si IRU.