Stiri‎ > ‎New Post‎ > ‎

Ultra-Seal își consolidează prezența pe piață

postat 17 mar. 2017, 00:24 de Cargo Magazin   [ actualizat la 17 mar. 2017, 00:25 ]
Ultra-Seal își extinde în mod sistematic prezența în rețeaua europeană, încheind contracte cu Europart Denmark și Eurotyre Belgium pentru drepturile de distribuție, în vederea comercializării Ultra-Seal. În plus, Schmitz Cargobull și Kögel au fost adăugate la baza de clienți. Astfel, noile lor remorci vor fi livrate cu anvelope umplute cu Ultra-Seal, permițându-le utilizatorilor finali să beneficieze de un nivel maxim de reducere a uzurii, de un număr mic de pene și de o presiune optimă în pneuri.

Schmitz Cargobull
În ianuarie 2017, DSV Road a emis o comandă uriașă, de 3000 de remorci noi în intervalul 2017-2018, către Schmitz Cargobull. Pe lângă specificațiile standard aferente remorcile de serie, DSV a solicitat Schmitz Cargobull și utilizarea Ultra-Seal. Toate cele 3000 de remorci noi care vor părăsi incinta Schmitz Cargobull în următorii doi ani vor fi echipate cu anvelope Westlake tratate cu Ultra-Seal, având în vedere că Westlake și-a dat acordul oficial pentru folosire Ultra-Seal în anvelopele sale.

Kögel Trailer GmbH & Co. KG
Kögel a început, de asemenea, să comande produse Ultra-Seal pentru a veni întâmpinarea doleanțelor clienților. ICTS și Amco Logistics sunt doar două dintre companiile care au solicitat Kögel să-și echipeze noile vehicule cu anvelope tratate cu Ultra-Seal. Amco Logistics este unul dintre primii clienți englezi care au început să folosească Ultra-Seal. Având 180 de angajați în Newbury și Felixstowe și sediul în Dervy, Amco Logistics furnizează servicii de transport cu precădere pentru domeniile auto, feroviar și expozițional de pe întreg cuprinsul Europei.

Europart Denmark
Ultra-Seal a încheiat un acord cu Europart Denmark în vederea comercializării Ultra-Seal către utilizatorii finali. Având 75 de angajați, Europart Denmark, cu sediul în Kolding, este cel mai mare comerciant de componente și piese de schimb din Danemarca.

Eurotyre Belgium
Grupul belgian specializat în anvelope Eurotyre va începe să ofere Ultra-Seal clienților săi prin rețeaua sa din Belgia și sudul Olandei. Grupul internațional de centre independente de servicii pentru pneuri pune la dispoziție anvelope pentru orice tip de vehicul și oferă numeroase servicii de dezmembrare, întreținere și reparații, precum și consiliere profesională. Întreaga organizație Eurotyre numără 69 de centre în Belgia și Olanda și își întregește rețeaua de camioane cu 40 de centre de anvelope specializate în vehicule pentru turism.